Alfa Romeo Stelvio intră în Poliție

,

Începând din luna iulie, Poliția Locală din Constanța este dotată cu un autoturism marca Alfa Romeo, pentru a facilita misiunile de patrulare din zona stațiunii Mamaia.

Auto Italia, importatorul brandului Alfa Romeo, a oferit cu drept de folosință modelul Stelvio, pentru o perioadă de 6 luni, perioadă ce va acoperi sezonul estival dar și o bună parte din anotimpul rece. Autoturismul va fi folosit de echipajele Poliției Locale Constanța, pentru acțiunile de patrulare din zona bulevardului principal din stațiunea Mamaia.

Se urmează astfel modelul italian, acolo unde există o colaborare devenită aproape tradiție între constructorul Fiat și forțele de poliție. Modelul Stelvio care a primit misiunea de a se alătura poliției dezvoltă 180 CP, fiind echipat cu motorul diesel de 2.2 litri și transmisie automată cu 8 trepte. Mai important decât jantele de 19” pe care le afișează ostentativ este faptul că modelul în cauză are tracțiune integrală. Cum e posibil ca în perioada cât este împrumutat  Poliției Locale din Constanța să întâlnească atât carosabil umed cât și acoperit cu zăpadă – dacă anotimpurile se vor succeda așa cum le știm noi până acum – Stelvio va face uz din plin de toate cele patru roți motrice (și de resursele generoase ale duetului motor-cutie) spre disperarea tuturor celor vizați.

George DRUGESCU

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


noua + 6 =