Alfa Romeo Giulia de 5 stele

,

alfa romeo giulia (1)Noul sedan Alfa Romeo Giulia a obținut 5 stele la testele de siguranță organizate de Euro NCAP.

Sistemul Integrated Brake System, introdus în premieră mondială pe acest model, integrează cu succes componentele electronice și mecanice pentru a reduce distanța de frânare. Puntea față beneficiază de un nou braț dublu de control cu axă de direcție semi-virtuală pentru o mai bună absorbție a șocurilor și un răspuns precis al direcției. Acest sistem, numit AlfaLink Technology, menține amprenta anvelopei constantă în viraje și poate face față unor accelerații laterale amplificate. În orice situație și la orice viteză, condusul la volanul unei Alfa Romeo Giulia cu cel mai direct raport de transmitere al casetei de direcție (11.8) este o experiență sigură, mulţumită celui mai precis sistem de direcţie.

alfa romeo giulia (3)Printre sistemele de siguranță standard oferite pe toate versiunile Giulia se numără: Forward Collision Warning (folosește un senzor radar și o cameră integrată în parbriz pentru detectarea obstacolelor sau a altor vehicule aflate pe traiectoria mașinii, atenționând șoferul în cazul unei coliziuni iminente); sistemul Autonomous Emergency Brake (frânează automat pentru a evita impactul sau pentru a atenua pagubele dacă șoferul nu reacționează la timp, iar dacă este însoţit de funcția opţională de recunoaștere a pietonilor, informația oferită de radar și camera video este interpretată în așa fel încât sistemul să oprească autonom mașina de la viteze de până la 65 km/h); Lane Departure Warning (monitorizează și detectează părăsirea neintenționată a benzii de către șofer); sistemul Blind Spot Monitoring cu Rear Cross Path Detection asistă șoferul în depășiri, la schimbarea benzilor sau la manevre în marșarier.

alfa romeo giulia (5)

Noua Alfa Romeo Giulia va fi disponibilă în România din toamna acestui an, în patru niveluri de echipare și șase variante de motorizare.

 

 

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


7 + = saisprezece