ACAROM are o nouă conducere

,

Asociația Constructorilor de Automobile din România şi-a desemnat o nouă conducere. Domnul Christophe Dridi, Director General Automobile DACIA este noul preşedinte al asociației ce reunește aproximativ 170 de companii din sectorul auto industriei auto din țara noastră.

Desfășurată în condiții speciale, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Adunarea Generală ACAROM și-a desemnat conducerea pentru următorii 3 ani. Astfel, companiile membre ale Asociației Constructorilor de Automobile din România, reprezentanți ai celor doi constructori de autoturisme, Automobile Dacia şi Ford România, fabricanţi de componente auto, companii de cercetare-dezvoltare, universităţi tehnice şi alţi furnizori de servicii auto din toată ţară, au ales prin vot electronic Consiliul Director al asociației, structura executivă a asociației compusă din 11 persoane:

Christope Dridi – Director General Automobile DACIA;
Ian Pearson – Director General FORD România;
Adrian Sandu – Secretar General ACAROM;
Silviu Badea – Director General GIC Pitești;
Bogdan Cocian – Director General ELBA Timișoara;
Sorin Poteras – Director General Schaeffler România;
Dumitru Radu – Director General Ronera Rubber Pitești;
Nicolae Movileanu – Director General Delta Invest Mioveni;
Radu Caraivan – Director General Componente Auto Topoloveni;
Dumitru Chirlesan – Rector Universitatea din Pitești;
Cristian Nevzoreanu – Reprezentant Renault Technologie România.

Conform prevederilor statutare, în prima ședință, Consiliul Director ACAROM și-a desemnat președintele asociației în persoana domnului Christophe Dridi – Director General Automobile DACIA. Totodată în urma consultărilor Ian Pearson, Director General FORD România, și Silviu Badea, Director General Grupul Industrial de Componente Pitești, au fost desemnați vicepreședinți ai ACAROM.

„Sunt onorat de desemnarea mea ca președinte al celei mai importante asociații a industriei auto din România și țin să le mulțumesc pe această cale firmelor membre precum și colegilor din Consiliul Director ACAROM pentru încrederea acordată. Sectorul auto traversează o perioadă interesantă, cu multe provocări și posibile schimbări la orizont. Trebuie să ne asigurăm că industria auto va avea în România o evoluție viitoare pozitivă. Sunt convins că numai printr-un dialog continuu cu autoritățile locale și naționale, cu toți cei implicați, putem atinge obiectivele stabilite de Adunarea Generală ACAROM pe cele 5 axe: creșterea integrării locale, o piață auto internă reglementată, îmbunătățirea infrastructurii de transport, educație și cercetare-cezvoltare-inovare modernă, consolidarea ACAROM ca asociație reprezentativă a industriei auto naționale”, a declarat domnul Christophe Dridi, noul președinte ACAROM.

Publicat în Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


patru − 1 =